image
Sursa foto: Getty Images

De ce s-a temut Canibalul Luis Suarez când a semnat cu Barcelona: Dezvăluirea făcută după 4 ani

Luis Suarez s-a transferat la Barcelona, în 2014, după un sezon spectaculos petrecut la Liverpool, în care a marcat 31 de goluri în Premier League. Asta nu l-a făcut pe atacantul de 31 de ani să nu recunoască faptul că a fost îngrijorat când şi-a dat seama că va juca alături de Lionel Messi şi Neymar.

"Când am ajuns la Barcelona, îl aveam pe Neymar într-o parte şi pe Lionel Messi în cealaltă parte. Mă gândeam, "eu unde voi juca?" Unde îmi voi face treaba să alerg, să mă lupt cu adversarii şi cum voi căuta spaţiile astfel încât cei mai buni jucători din lume să aibă locul lor?", a spus uruguayanul, pentru Otro.

Totuşi, lui Suarez nu i-a mers rău în tricoul blaugrana. În prima stagiune, Suarez a marcat 25 de goluri în 43 de meciuri, dar "Canibalul" şi-a găsit ritmul după un an petrecut alături de Messi şi Neymar. El a înscris 59 de goluri în 53 de dueluri, în următoarea campanie.

"Sincer, e greu să găseşti un atacant care nu este egoist. Realitatea este că trebuie să fim jucători de echipă. Trebuie să fim mai întâi prieteni pe teren, înainte să ne gândim la interesul nostru", a mai spus sud-americanul.

Luis Suarez va lipsi în următoarele două săptămâni, după ce a ratat deja ultimele două meciuri ale liderului din La Liga, cele cu PSV şi Villarreal. Vârful a început un tratament pentru o afecţiune pe care o are la genunchi.

În această campanie, Suarez şi-a trecut în cont 9 goluri şi 6 pase decisive, în cele 18 meciuri adunate în toate competiţiile, în tricoul Barcelonei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: