image
Sursa foto: netflix.com

Serialul Netflix care a determinat FBI să redeschidă o investigație

Unul dintre lucrurile grozave despre Netflix este că înțelege dorințele publicului și atracția, uneori, pentru nostalgie. Cu siguranță toată lumea adoră conținutul fresh și original, dar câteodată este plăcut să urmărești noi episoade ale unei emisiuni de care te-ai îndrăgostit cu ani sau chiar zeci de ani în urmă.

În ultimii ani, Netflix a readus pe ecrane cu succes o serie de emisiuni TV populare, cum ar fi Arrested Development, Mystery Science Theatre și Fuller House. Astfel de reboot-uri, în general, nu sunt niciodată la fel de bune ca originalele, dar au și alte beneficii.

Recent, Netflix a adus Unsolved Mysteries. În timp ce serialul, de-a lungul anilor, a mers de la o rețea la alta, caracteristica de bază nu s-a schimbat niciodată: evidențierea unor întâlniri paranormale bizare și a unor crime nerezolvate care cuprindeau orice, de la răpiri și jafuri armate până la crimă.

Seria a debutat pe 1 iulie și deja apar detalii despre cum producția a stimulat publicul să ofere ponturi credibile pentru autorități, cu privire la diferite cazuri închise.

De la premiera Netflix, „am primit tot felul de ponturi”, a declarat Terry Dunn Meurer, producătorul executiv. Când par credibile, „le transmitem autorităților competente. Au trecut doar 24 de ore. Sperăm că există o mulțime de oameni care încă nu au urmărit și poate că în acest weekend se vor așeza și vor privi episoadele și astfel vom primi mai multe piste”.

De-a lungul anilor, seria “Unsolved Mysteries“ a dus la o serie de indicii și ponturi cu privire la infracțiunile nesoluționate, ajutând autoritățile să rezolve peste 260 de cazuri, notează Playtech.ro.

Un episod al noii serii se concentrează asupra morții tânărului de 23 de ani, Alonzo Brooks.

Brooks, pentru cei care nu sunt familiarizați cu povestea, a dispărut în aprilie 2004, după ce a participat la o petrecere în Kansas. Trupul său a fost găsit câteva săptămâni mai târziu, lângă un pârâu. Multe dintre detaliile și circumstanțele din jurul dispariției și morții lui Brooks sunt dubioase, dacă nu chiar misterioase. Acum, când episodul a scos la lumină detalii asupra cazului, FBI a redeschis ancheta cu privire la crimă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: