image
Sursa foto: jurnal.md

Tinerii suspectați de comiterea dublului omor la Cetireni au fost dați în urmărire

Cei doi bănuiți de dublul omor în raionul Ungheni au fost dați în urmărire internațională. Aceștia ar fi fugit în Rusia, după ce i-ar fi ucis pe doi tineri, pe care i-au îngropat apoi lângă satul Cetireni.

„Căutările sunt coordonate”, ne-a declarat șeful Secției urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Nicolae Morașcu, fără a da detalii.

„Au fost întreprinse acțiuni în vederea reținerii și stabilirii persoanelor în cauză, suspecții. Ceea ce ține de căutare, acolo este altă procedură. Este vorba despre căutare interstatală. Ce ține de unele acțiuni pe teritoriul unui alt stat, este vorba unde s-au dispus măsurile acestea de căutare”, a declarat acesta.

„În colaborare cu autoritățile unde s-a solicitat asistența de a acorda anumite acțiuni. Se coordonează, se întreprind acțiuni în vederea stabilirii. Avem unele date și nu putem să le expunem acum pentru a nu prejudicia mersul anchetei”, a adăugat Nicolae Moraşcu.

Cadavrele a doi tineri au fost găsite îngropate în chiar ziua de Paște, lângă satul Cetireni, raionul Ungheni, pe malul unui iaz de lângă sat. La trei kilometri de groapă polițiștii au depistat mai multe unelte murdare de sânge - un cuțit, un hârleț și un topor.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor. Suspecții riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: