image
Sursa foto: Getty Images

Nebunie fără margini: Un șef din Formula 1 propune ca piloții echipei sale și juniorii să fie infectați cu coronavirus

Idee pur și simplu nebună a unui șef din Formula 1. Helmut Marko a propus, nici mai mult, nici mai puțin, ca piloții echipei sale, Red Bull, să fie infectați cu coronavirus.

Motviul său este acela că, în acest fel, ei ar deveni imuni, cu toate că nu există încă nicio dovadă medicală sigură în acest sens. Marko spune că, astfel, sezonul ar putea fi început.

Pe lângă asta, Helmut Marko (76 de ani) a propus ca, alături de piloți, să fie aduși și juniorii într-un fel de tabără sau adunare, pe care el a numit-o "coronavirus camp", în care "ar fi momentul ideal pentru ca infecția să se răspândească".

Ideea pur și simplu năucitoare a oficialului de la Red Bull a fost și motivată prin faptul că "ei sunt cu toții bărbați tineri și puternici, cu o sănătate bună. În acest fel, ei ar fi pregătiți în orice moment să ia startul".

"Avem 4 piloți de Formula 1 și 8 sau 10 juniori, iar ideea era să organizăm o adunare pentru a uni, din punct de vedere mental, acești timp morți", a spus austriacul pentru televiziunea ORF, menționând că piloții ar fi urmat să se pregătească și din punct de vedere fizic în acea tabără.

Ceilalți membri din conducerea lui Red Bull au refuzat imediat ideea, iar Marko a comentat și acest aspect: "Să o spunem că nu a fost bine primită".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: