image
Sursa foto: Getty Images

De câte ori ai făcut dragoste în ultima lună? Răspunsul FABULOS al lui Gerard Pique

Fundaşul echipei FC Barcelona a fost invitat în emisiunea La Resistencia şi a răspuns, cu umor, chiar şi celor mai incomode întrebări adresate de moderatorul David Broncano.

Fotbalist şi căpitan al Barcelonei, Gerad Pique a fost invitatul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus, un show prezentat de umoristul David Broncano.

Interesant este că Pique nu era programat pentru a fi prezent în emisiune, dar s-a autoinvitat prin intermediul contului sau de Twitter într-un schimb foarte amuzant de mesaje cu managerul programului de mare audienţă din Spania.

Broncano n-a ratat ocazia de a-i pune tot felul de întrebări incomode căpitanului Barcelonei, iar Gerard nu s-a sfiit deloc să răspundă.

Probabil momentul serii a fost atunci când Pique a răspuns întrebării: "De câte ori ai făcut dragoste în ultima luna?". Fără să stea prea mult pe gânduri, fundaşul catalanilor a profitat de moment pentru a o înţepa eternă rivală a Barcelonei, Real Madrid: "Pot include şi meciurile de pe Santiago Bernabeu" a răspuns cu zâmbetul pe buze fotbalistul crescut în La Masia.

David Broncano şi-a făcut un obicei din a-şi întreba invitaţii "câţi bani au în conturi". În urmă cu câteva emisiuni, atacantul lui Espanyol, Borja Iglesias a făcut senzaţie când a răspuns la această întrebare folosindu-se de un leu românesc. Pique, a răspuns în schimb în stilul său caracteristic: "Am mai mulţi bani decât bugetul lui Espanyol pe acest an". Din platoul emisiunii s-a auzit imediat cifra de 57 de milioane de euro, cât ar fi bugetul grupării din Montjuic în acest an: "Ah, am mai mult de atât. Mult mai mult" a mai comentat Pique.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: