image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho îl vrea neapărat, dar a fost refuzat: Ofertă de 90 de milioane de euro pentru un super jucător

Jose Mourinho intenționează să-și rezolve în iarnă problemele din centrul defensivei, iar pentru acest lucru, Manchester United a făcut o ofertă de transfer colosală. 90 de milioane de euro este suma pe care clubul de pe Old Trafford a pus-o pe masă pentru a-l aduce pe Kalidou Koulibaly.

Napoli a refuzat oferta de 90 de milioane de euro a celor de la Manchester United fără să stea prea mult pe gânduri, notează Football Italia. Dacă italienii ar fi acceptat să-l cedeze pe Koulibaly, senegalezul ar fi devenit cel mai scump fundaș din istorie.

În vârstă de 27 de ani, Kalidou Koulibaly a semnat la începutul lunii septembrie un nou contract cu Napoli, valabil până în 2023. Șansele de a deveni cel mai scump fundaș transferat din istorie rămân în continuare în picioare, în condițiile în care acesta are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro, pe care Barcelona ar fi dispusă să o plătească.

Kalidou Koulibaly, dorit de United și Barcelona

Transferul lui Koulibaly este imperativ în acest moment pentru Ernesto Valverde. În prezent, în lotul Barcelonei figurează Umtiti, Pique, Lenglet și Vermealen. Primul este bătut în cuie în primul 11, însă Pique nu mai are evoluțiile de altădată, Lenglet nu are experiență în marile competiții, iar Vermealen va intra în ianuarie în ultimele 6 luni de contract și cel mai probabil, va pleca.

Bruno Satin, fostul impresar al francezului spune că Barcelona îl monitorizează de multă vreme pe fundașul central de la Napoli.

"Dacă e Barca interesată de Koulibaly? Toată lumea a văzut cât de bun a fost miercuri (n.r.: în meciul cu Liverpool, din Champions League). Kalidou poate juca pentru orice echipă din lume, fie că e Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen. Și-a înnoit recent contractul, dar vedem că Pique nu trece prin cea mai bună formă la Barcelona", a explicat Bruno Satin, fostul impresar al lui Koulibaly pentru Football Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: