image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola transferă de la rivala de o viaţă: Îl ia pe jucătorul cu clauză de 700 de milioane € pentru o echipă perfectă

Pep Guardiola şi-a fixat prioritatea numărul unu pentru perioada de mercato din vară. Isco, de la Real, e dorit neapărat pe Etihad.

Mijlocaşul spaniol ar putea schimba din sezonul viitor campionatul, situaţia sa la Real în acest moment fiind una extrem de delicată.

"Isco trece prin cele mai oribile momente ale carierei la Real, neintrând în planurile de viitor ale lui Solari", notează As, care apoi explică faptul că Guardiola l-a pus în capul listei de achiziţii pentru vara viitoare.

Isco mare are contract cu Real până în 2022 şi o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, City e dispusă să ofere în jur de 85-86 de milioane de euro pentru mijlocaş. Cele două părţi sunt aproape să ajungă la un numitor comun, madrilenii transmiţându-le că nu vor accepta o ofertă sub 100 de milioane. Cum diferenţa dintre cerere şi ofertă e mică, e foarte posibil ca echipele să bată palma.

Cu banii pe Isco, Perez va încerca să îl aducă pe Hazard, belgianul manifestându-şi în mai multe rânduri dragostea pentru gruparea blanco. Dar pentru ca Chelsea să fie de acord, Real va trebui să ofere, probabil, aproximativ 200 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: