image
Sursa foto: Getty Images

Coutinho poate reveni în Premier League, la o rivală a fostei sale echipe, Liverpool

Philippe Coutinho ar putea părăsi Barcelona la numai un an după ce catalanii l-au cumpărat de la Liverpool pentru 120 de milioane de euro, plus bonusuri.

Manchester Evening News, citată de El Mundo Deportivo, susţine că mijlocaşul brazilian a intrat în atenţia lui Manchester United, care e gata să profite de nemulţumirile sud-americanului în privinţa numărului de minute jucate pe Camp Nou.

Coutinho n-a mai fost titular din 2 decembrie, de la meciul Barcelonei cu Villarreal, şi poate lua în calcul plecarea dacă nu va deveni o piesă de bază la gruparea blaugrana. Chiar Marca a publicat un articol cu titlul: "Unde a dispărut Coutinho?", după ultimele evoluţii ale sud-americanului.

Philippe Coutinho (26 de ani) a jucat 16 meciuri în acest sezon în Primera Division (nouă ca titular) şi a marcat patru goluri pentru Barcelona. Brazilianul are cinci goluri în cele 23 de partide jucate în actuala stagiune, în toate competiţiile, pentru liderul din Primera Division.

Coutinho, care este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, a jucat 201 meciuri şi 54 de goluri pentru Liverpool, între 2012 şi începutul anului trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: