Cotidianul de casă al madrilenilor, As, a lansat un sondaj de opinie pentru a afla cine ar putea fi înlocuitorul ideal pentru Ronaldo la Real, iar rezultatele sunt foarte clare: 89,5% dintre cei 182.435 de votanţi îl preferă pe Mbappe şi doar 10,5% pe coechipierul acestuia de la PSG, Neymar, preferatul preşedintelui madrilenilor, Florentino Perez.

Deşi transferul lui Cristiano Ronaldo la Juve nu a fost anunţat oficial, presa iberică şi-a luat deja rămas bun de la atacantul portughez, cvintuplu câştigător al "Balonului de Aur", care evoluează din 2009 la Real Madrid.

"Ciao CR7", a titrat cotidianul catalan El Mundo Deportivo, care a scris că "Real şi-a asumat plecarea sa, ziua decisivă va fi astăzi, iar Juventus vrea să finalizeze operaţiunea pentru a-l putea prezenta".

As susţine că italienii ar dori ca sâmbătă, 7 iulie, să-l poată prezenta pe numărul 7 portughez, în vârstă de 33 ani. Juventus "speră să-l prezinte mâine, pe stadionul său", suporterilor "bianconeri", a mai scris cotidianul madrilen, care titrează pe prima pagină: "Cristiano, ieşire iminentă".

Mass-media spaniolă reaminteşte că fanii torinezi l-au aplaudat pe Cristiano Ronaldo după golul spectaculos, din foarfecă, pe care starul lusitan l-a marcat în poarta lui Juve, la Torino, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, ediţia 2017-2018.