image
Sursa foto: digisport.ro

Fanii lui Real Madrid nu-l vor pe Neymar pe Bernabeu: Pe cine preferă în locul brazilianului

Suporterii lui Real Madrid îl preferă pe noul star al fotbalului francez, Kylian Mbappe, şi nu pe brazilianul Neymar, în locul portughezului Cristiano Ronaldo, aflat pe picior de plecare la Juventus Torino.

Cotidianul de casă al madrilenilor, As, a lansat un sondaj de opinie pentru a afla cine ar putea fi înlocuitorul ideal pentru Ronaldo la Real, iar rezultatele sunt foarte clare: 89,5% dintre cei 182.435 de votanţi îl preferă pe Mbappe şi doar 10,5% pe coechipierul acestuia de la PSG, Neymar, preferatul preşedintelui madrilenilor, Florentino Perez.

Deşi transferul lui Cristiano Ronaldo la Juve nu a fost anunţat oficial, presa iberică şi-a luat deja rămas bun de la atacantul portughez, cvintuplu câştigător al "Balonului de Aur", care evoluează din 2009 la Real Madrid.

"Ciao CR7", a titrat cotidianul catalan El Mundo Deportivo, care a scris că "Real şi-a asumat plecarea sa, ziua decisivă va fi astăzi, iar Juventus vrea să finalizeze operaţiunea pentru a-l putea prezenta".

As susţine că italienii ar dori ca sâmbătă, 7 iulie, să-l poată prezenta pe numărul 7 portughez, în vârstă de 33 ani. Juventus "speră să-l prezinte mâine, pe stadionul său", suporterilor "bianconeri", a mai scris cotidianul madrilen, care titrează pe prima pagină: "Cristiano, ieşire iminentă".

Mass-media spaniolă reaminteşte că fanii torinezi l-au aplaudat pe Cristiano Ronaldo după golul spectaculos, din foarfecă, pe care starul lusitan l-a marcat în poarta lui Juve, la Torino, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, ediţia 2017-2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: