image
Sursa foto: digisport.ro

Presa franceză a anunţat că Tuchel a semnat deja contractul cu PSG

Paris Saint Germain a rezolvat deja problema antrenorului pentru sezonul viitor. Germanul Thomas Tuchel a semnat deja contractul cu campioana din Ligue 1, potrivit Canal +.

PSG va anunţa însă numele noului antrenor doar după finalul actualei stagiuni, pentru a nu perturba ultimele evoluţii ale parizienilor.

Cu spaniolul Unai Emery pe bancă, PSG şi-a asigurat deja în acest sezon titlul, a cucerit Cupa Ligii Franţei şi e mare favorită în finala Cupei Franţei, pe care o va disputa contra unei formaţii din liga a treia, Les Herbiers.

Marele regret al şeicilor este însă faptul că gruparea de pe Parc des Princes a fost eliminată din nou prematur din Liga Campionilor, din optimile de finală, după "dubla" cu Real Madrid.

PSG n-a trecut niciodată de sferturile Ligii, în ciuda investiţiilor masive ale şeicilor din Qatar care patronează clubul.

Thomas Tuchel a fost şi pe lista lui Arsenal, care caută un antrenor după anunţata plecare a lui Arsene Wenger, de la finalul sezonului. Wenger ar putea ajunge din vară chiar la PSG, ca director sportiv, şi mai are o ofertă de a reveni la AS Monaco, a anunţat presa franceză zilele trecute.

Tuchel a antrenat în carieră doar pe Augsburg II, Mainz şi Borussia Dortmund şi are un trofeu cu BVB, Cupa Germaniei, în 2017, an în care s-a despărţit de Borussia.

Unai Emery este antrenorul lui PSG din 2016 şi are şase trofee cu parizienii: titlul, Cupa Franţei, două Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Franţei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: