image
Sursa foto: Getty Images

Revoluție la Real Madrid: Zinedine Zidane așteaptă 11 jucători la vară

Real Madrid pregătește o adevărată revoluție la vară. Pe lângă starurile pe care Florentino Perez vrea să le cumpere, Zinedine Zidane va primi și alte întăriri. Astfel, pe lângă starurile pe care a pus ochii Florentino Perez, la Madrid vor veni și jucătorii care au fost împrumutați.

În acest context, Zidane ar putea alege câțiva jucători pe care i-ar putea considera piese de bază în noua eră de la "Madrid". Printre cei mai importanți jucători care vor reveni la vară sunt James Rodriguez (împrumutat la Bayern Munchen), Mateo Kovacic (împrumutat la Chelsea) și Borja Majoral (împrumutat la Levante).

Revenirea lui James Rodriguez poate fi blocată de Bayern Munchen. Nemții au activată o clauză de cumpărare, în valoare de 42 de milioane de euro. Una dintre piesele de bază de la Bayern, James nu este prea încântat de o revenire la Real.

Mateo Kovacic, în schimb, ar putea deveni una dintre piesele de bază ale Realului, în contextul în care se vorbește tot mai des de o eventuală plecare a lui Luka Modric.

În cazul lui Borja Majoral, acesta ar putea spera, cel mult, la statutul de primă rezervă a lui Karim Benzema, care va fi principala "gură de foc" a celor de la Real Madrid, în al doilea mandat al lui Zidane.

Ceilalți fotbaliști care vor reveni după împrumuturi la Real Madrid sunt: Raul de Tomas (Rayo Vallecano), Martin Odegaard (Vitesse Arnhem), Theo Hernandez (Real Sociedad), Rodrygo (Santos), Oscar Rodriguez ( Leganes), Andrii Lunin ( Leganes), Achraf Hakimi ( Borussia Dortmund), Lucas Silva (Cruizeiro).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: