image
Sursa foto: hepta

Cadoul primit de Regina Elisabeta a II-a din partea lui Donald Trump

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Donald Trump au făcut schimb de cadouri în timpul vizitei de trei zile pe care președintele SUA o face în Marea Britanie.

Donald Trump şi prima doamnă a SUA i-au oferit reginei o broşă din argint şi mătase în forma unei flori de mac, marca Tiffany & Co, într-o cutie din lemn pentru bijuterii cu însemnele Casei Albe, potrivit Agerpres. Soțul reginei, prinţul Philip, a primit din partea cuplului american o jachetă Air Force One personalizată şi un exemplar cu autograf din ediţia princeps a autobiografiei fostului general din armata SUA James Doolittle.

Regina Elisabeta a II-a i-a dăruit lui Trump un volum scris de Winston Churchill despre al Doilea Război Mondial, iar soţiei acestuia, o cutie din argint cu capac emailat realizată pe comandă.

Volumul, scris de fostul premier britanic Winston Churchill, aflat la conducerea Marii Britanii în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, are o copertă purpurie cu incrustaţii aurite pe faţa exterioară. Luni seară, Donald Trump și Melania Trump au participat deja la banchetului găzduit de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, în cinstea lor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: