image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan vrea să cumpere de la PSG. Fotbalistul chemat pe San Siro să se lupte cu Ibrahimovic pentru Serie A

Campania de mercato din iarnă este aproape de a începe în mod oficial, iar cluburile mari caută jucători cu care să-și întărească loturile.

După cum și antrenorii au recunoscut, iarna este prilejul perfect pentru echipe să aducă "plombe", adică fotbaliști folositori care să aibă un impact în partea a doua a stagiunii.

Simon Kjaer, unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la AC Milan, s-a accidentat grav și urmează să lipsească pentru tot restul sezonului.

Din această cauză, cei de la AC Milan caută un fundaș central, iar presa din Italia anunță că Abdou Diallo de la PSG reprezintă o variantă pentru trupa lui Stefano Pioli.

Totuși, pretențiile celor de la PSG nu ar fi tocmai mici, având în vedere că le-au plătit celor de la Borussia Dortmund 32 de milioane de euro în 2019.

Pentru un transfer, Milan s-ar vedea nevoită să achite minim 20 de milioane de euro, fapt ce nu este pe placul conducerii clubului, iar din acest motiv se caută și alte variante mai "low-cost".

Ținta principală pentru “rossoneri” este cehul Patrik Schick (25 de ani) de la Bayer Leverkusen, potrivit Tuttosport.

Patrik Schick este al doilea golgheter din Bundesliga, cu 16 goluri în 13 meciuri.

50 de milioane de euro este suma cerută de Leverkusen pentru Schick, conform sursei citate.

Zlatan Ibrahimovic este principalul marcator pentru AC Milan în acest sezon de Serie A, cu șapte reușite. Olivier Giroud și Rafael Leao au câte patru goluri.

Atacantul ceh de la Leverkusen a intrat în atenția mai multor cluburi importante din Europa, precum Manchester City, Juventus sau Borussia Dortmund.

28 de milioane de euro este cota de piață a lui Patrik Schick, potrivit Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: