image
Sursa foto: Getty Images

Man. United a pregătit 120 de milioane de euro pentru urmașul lui Cristiano Ronaldo

Joao Felix (18 ani) este noua senzație a fotbalului portughez. Considerat de mulți urmașul lui Cristiano Ronaldo, atacantul celor de la Benfica Lisabona e dorit de marile cluburi ale Europei.

The Sun scrie că Manchester United a pregătit 120 de milioane de euro pentru a achita clauza de reziliere a lui Joao Felix. Tânărul atacant a marcat 19 goluri în cele 37 de meciuri jucate pen tru Benfica în toate competițiile.

Joao Felix a făcut parte, iniţial, din academia celor de la FC Porto. A ajuns la marea rivală după ce "Dragonii" au decis să nu-l mai păstreze, din cauza fizicului fragil. Joao Felix, care poate evolua atât pe postul de playmaker, cât și ca extremă.

După ce conducerea lui Juventus s-a întâlnit cu preşedintele celor de la Benfica, dar şi cu impresarul Jorge Mendes, pentru a discuta detaliile transferului al lui Joao Felix, spaniolii de la AS au aflat suma pe care campioana Italiei a decis s-o pună la bătaie pentru obținerea semnăturii puștiului de 19 ani.

Preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli, are ca obiectiv să transfere "un Cristiano Ronaldo tânăr", aşa cum s-a exprimat acum câteva luni, iar pentru asta clubul piemontez e gata sa renunțe la 120 de milioane de euro, atât cât valorează clauza de reziliere a lui Joao Felix, informează jurnaliștii spanioli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: