image
Sursa foto: Getty Images

Zidane antrenor, Arsene Wenger director sportiv. Planul "diabolic" al celor de la PSG

Șeicii de la PSG se gândesc deja la viitor, iar în eventualitatea unei plecări a lui Pochettino, aceștia au un tandem excepțional pe care l-ar vrea la Paris.

Apele sunt în continuare tulburi la PSG, iar Nasser Al Khelaifi este mereu în căutare de soluții.

Conform presei din Franța, Zinedine Zidane este unul dintre favoriții pentru a prelua banca celor de la PSG. Totuși, tehnicianul nu ar veni singur, iar Nasser Al Khelaifi vrea să-și îndeplinească o dorință mai veche și să-l aducă și pe Arsene Wenger.

Fostul antrenor de la Arsenal ar urma să ocupe postul de Director Sportiv, unde momentan activează brazilianul Leonardo.

Sursa menționată spune că Zidane nu s-ar impotrivi, ba din contră, ar considera că o colaborare cu Arsene Wenger ar fi una benefică din toate punctele de vedere.

Acesta din urmă a avut mai multe conflicte în ultimii ani, iar printre oamenii care i-au stârnit mânia brazilianului se numără Thomas Tuchel, Mauro Icardi sau Kylian Mbappe.

Postul lui Mauricio Pochettino pare că se clatină din ce în ce mai tare, iar ultimele detalii apărute în presa din Hexagon vorbesc despre reproșuri ale anumitor jucători pentru atitudinea mult prea prietenoasă a argentinianului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: