image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roșcovanu

O adolescentă de 15 ani din Slobozia a fost găsită strangulată într-o pădure

O adolescentă de 15 ani a fost găsită strangulată într-o pădure. Fata, originară din satul Chițcani, raionul Slobozia, a dispărut în seara zilei de 10 februarie și a fost găsită de oamenii legii într-o pădure de lângă Nistru în dimineața zilei de astăzi.

Personalul Departamentului Afaceri Interne a fost imediat orientat spre căutarea persoanei dispărute. Oamenii legii au intervievat rudele, prietenii, cunoscuții.

„În timpul controlului la domiciliul adolescentei, polițiștii i-au găsit jurnalele. Din înregistrări s-a ajuns la concluzia că fata se confrunta în mod clar cu depresie. Acest lucru a fost confirmat de desenele și inscripțiile neobișnuite de pe pereții camerei ei”, informează presa locală.

Tot presa locală informează că imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins că la ora 15:10, adolescenta mergea de-a lungul podului spre oprirea de la Chițcani, dar brusc s-a întors și s-a îndreptat spre pădure.

Grupuri de polițiști au căutat fata. Potrivit oamenilor legii, câinele de serviciu a condus la malul Nistrului. Căutările au durat până noaptea târziu și au continuat până în zorii zilei. Astăzi, la începutul orei 9 dimineața, trupul fetei a fost găsit spânzurat într-o centură forestieră, în apropierea feribotului de pe malul drept al Nistrului.

Poliția investighează împrejurările producerii incidentului.

mvdpmr.orgmvdpmr.org

Noutăţile partenerilor

comentarii: