image
Sursa foto: Profimedia

Kun Aguero, așteptat înapoi la Manchester City! Ce rol i-au pregătit ”cetățenii”

Kun Aguero (33 de ani) a fost transferat în vara anului 2021 de Barcelona de la Manchester City, însă o problemă cardiacă l-a obligat să-și încheie cariera prematur, înainte de Crăciun.

Atacantul argentinian a bifat doar 165 de minute în tricoul Barcelonei, în schimb va rămâne pentru totdeauna în istoria lui Manchester City. În cei zece ani petrecuți pe Etihad, Aguero a câștigat de cinci ori titlul în Premier League și a devenit cel mai bun marcator din istoria ”cetățenilor”, cu 260 de goluri.

În semn de apreciere pentru tot ce a realizat în tricoul lui Manchester City, după ce au anunțat că-i vor face o statuie în fața stadionului, ”cetățenii” i-au propus lui Kun Aguero să revină pe Etihad, în calitate de ambasador, informează The Sun.

City își prețuiește foștii jucători care au scris istorie pentru club. În acest moment, ambasadorul liderului din Premier League este Mike Summerbee, campion în 1968, iar Joleon Lescott, Shaun Wright Phillips sau Micah Richards au diverse funcții onorifice.

Pe 15 decembrie, Kun Aguero a anunțat cu lacrimi în ochi că se retrage din activitatea de fotbalist, după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. ”Această conferință este pentru a vă informa că am decis să nu mai joc fotbal profesionist. Sunt momente foarte grele, dar sunt foarte mulțumit de decizia pe care am luat-o. Am pus pe primul loc sănătatea”, a spus Kun Aguero.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: