image
Sursa foto: Getty Images

Juventus vrea să profite de degringolada de la Real Madrid pentru a realiza un nou transfer

După ce în vară l-a luat pe Cristiano Ronaldo, Juventus Torino vrea să profite din nou de degringolada de la Real Madrid și să-l transfere și pe Marco Asensio, unul dintre cei mai promițători tineri jucători din fotbalul mondial.

Tuttosport scrie că Juventus a inițiat deja discuțiile cu Real Madrid pentru a realiza în vară transferul lui Marco Asensio. Internaționalul spaniol de 23 de ani a început El Clasico pe bancă și a fost rezervă pentru a 17-a oară în acest sezon.

Juventus nu este însă singurul club care s-a interesat de situația lui Marco Asensio. Campioana Italiei va avea concurență serioasă. Bayern Munchen e gata și ea să plătească Realului 120 de milioane de euro pentru jucătorul care nu e în relații tocmai bune cu antrenorul Santiago Solari și e sătul să stea pe banca de rezerve.

Considerat unul dintre viitoarele staruri de top ale fotbalului mondial, Marco Asensio are o clauză de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro. Este cotat în acest moment de site-urile de specialitate la 80 de milioane de euro.

Asensio, care spunea că ține cu Real de când era copil, a ajuns la Madrid la finalul anului 2014, semnând un contract pe 6 ani, iar madrilenii plătindu-le celor de la Mallorca 3,9 milioane de euro. După numai o jumătate de sezon, Asensio a fost împrumutat la Espanyol și a revenit pe Santiago Bernabeu la începutul sezonului 2016-2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: