image
Sursa foto: privesc.eu

Decizia Curții de Apel, atacată la CSJ; Andrei Năstase: Am depus un recurs împotriva unei hotărâri și mai agramate // VIDEO

Decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, care a anulat alegerile locale din 3 iunie și hotărârea Curții de Apel Chișinău care a menținut invalidarea mandatului primarului ales, Andrei Năstase, au fost atacate. În acest sens, Andrei Năstase a anunțat că a depus un recurs la Curtea Supremă de Justiție.

„Am depus la Curtea Supremă de Justiție un recurs motivat la hotărârea primei instanțe și decizia Curții de Apel Chișinău. Ambele luate de niște oameni ingrați și infami. Trei dintre ei fiind fetele de companie a unor granzi din justiție. Rețineți cine trimite la gunoi voturile a sute de mii de oameni în această țară”, a anunțat Andrei Năstase.

Potrivit lui Andrei Năstase, recursul ar putea fi examinat chiar astăzi.

„Cu întârziere am luat hotărârea motivată a Curții de Apel. O hotărâre mai agramată decât hotărârea agramată a judecătoarei Berdilo. Mai agramată, inclusiv prin prisma faptului că invocă niște motive care nu au fost invocate în prima instanță. Este o bătaie de joc nu de mine, nu de Partidul Platforma DA, nu de forțele antioligarhice, dar este o bătaie de joc la adresa noastră a tuturor, a celor care și-au exprimat pe 3 iunie voința și au exprimat un vot împotriva sistemului criminal Plahotniuc-Dodon. Din această hotărâre mai reiese și faptul că se consideră agitație electorală îndemnul meu de a ieși la vot”, a adăugat primarul ales.

În context, Andrei Năstase mai spune că „Este de datoria noastră să ne pătrundem de gravitatea lucrurilor care se întâmplă în Republica Moldova”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: