image
Sursa foto: gazzetta.it

San Siro ar putea fi demolat: Oficialii de la Milan și Inter au luat deja decizia

AC Milan și Inter ar putea avea un nou stadion. Unul dintre cele mai cunoscute stadioane din lume, San Siro, construit în 1926, ar putea fi demolat.

Oficialii celor două rivale din Serie A s-au pus de acord deja. Alessandro Antonello, director executiv la Inter Milano a dezvăluit planul în Gazzetta dello Sport: "Inter și Milan lucrează împreună, dar încă mai avem de muncit. În curând, vom comunica autorităților locale viziunea noastră. Milan are nevoie de un stadion demn de marile orașe europene", a declarat Antonello.

Noul stadion ar urma să fie construit în apropierea arenei San Siro. Arena care aproape aproape un secol de la inaugurare va urma să fie demolată după finalizarea noului proiect, care va avea o durată de 3-5 ani.

Construirea unui nou stadion reprezintă o alternativă la modernizare, care ar presupune de asemenea, o investiție financiară masivă. Rămâne de văzut însă dacă cele două cluburi vor reuși să convingă autoritățile din Milano, care în prezent, ar înclina mai mult pentru restaurarea stadionului San Siro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: