image
Sursa foto: Jurnal.md

Vasile Năstase: Ați publicat interceptarea în ziua de naștere a tatălui nostru, care a plecat dintre noi la doar 40 de ani

Nu pot să tac. Și ce voi scrie acum și aici nu e despre plahotniuc. E despre instituțiile statului care-mi denigrează Mama, Fratele, țara, orașul, satul natal.

E despre Harunjen, Botnari de la SIS, Zumbreanu, Jizdan! Voi nu sunteți oameni. Nici slugi. Nici profitori.Voi sunteți niște călăi. Niște torționari. După voi plânge aman pușcăria, și pușcărie veți primi!

Vasile Năstase

Voi ați interceptat convorbirea dintre Andrei și Mama. Și ați trunchiat-o, ați falsificat-o, ați dat-o cum v-a convenit.

Voi nu sunteți oameni și nu aveți sentimente față de mamele voastre. Dacă ataci o mamă străină, înseamnă că nu-ți iubești propria Mamă.

Voi sunteți niște secături.

În realitate, Andrei a sunat-o pe Mama să vină la Chișinău pentru a se programa la o nouă operație la ochi, de data asta la o clinică privată. Și să-i facă bucuria să participe la lansarea sa. Am fost alături de Mama, știu cât de mult s-a bucurat când a vazut oameni frumoși alături de Andrei, o sală plină de colegi de-ai săi veniți să-l sprijine. Asta i-a dat sănătate și bucurie sufletească. Și ce n-o să vă spună el, o să vă spun eu. Când o suna pe Mama, era sub perfuzie. Olea, cum se aude, sau Olița, e numele medicului care-i administra medicamentele.

Voi nu sunteți oameni. Voi sunteți zbiri.

Voi ați publicat interceptarea chiar în ziua Înălțării Domnului, de Ispas. E mare păcat, dar nu doar atât. Voi ați publicat intercepția în ziua de naștere a tatălui nostru, Andrei Năstase, care ar fi împlinit 80 de ani, dar care a plecat dintre noi la doar 40 de ani.

Voi sunteți niște mârșăvenii.

Niște jeguri rătăcite în Univers.

Aceste alegeri nu costă nimic dacă de pe obrazul unei mame curge o lacrimă, o singură lacrimă.

Vă urăsc din tot sufletul.

Acum și mereu.

P.S. În aceste clipe Mama se află la Clinica oftalmologică pentru investigații, iar operația a fost programată pentru săptămâna viitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: