image
Sursa foto: Getty Images

”Negocierile au început”. Zinedine Zidane, așteptat lângă Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar la PSG. Pochettino, OUT

Zinedine Zidane este liber de contract din vară, când s-a despărțit de Real Madrid, dar nu se grăbește să preia o altă echipă.

Marele obiectiv al tehnicianului ar fi să ajungă pe banca echipei naționale a Franței, dar, cum rezultatele obținute cu Didier Deschamps sunt bune, șansele concretizării visului lui Zinedine Zidane sunt foarte mici.

Astfel, Zinedine Zidane va ajunge, foarte probabil, la o altă echipă de club, iar PSG vrea să profite că fostul antrenor al lui Real Madrid este liber de conctract.

Potrivit Mundodeportivo, negocierile dintre Zinedine Zidane și PSG au început, iar oficialii vicecampioanei Franței vor face o ofertă de ”nerefuzat”.

Șefii lui PSG au ajuns început negocierile cu Zinedine Zidane după ce au ajuns la concluzia că Mauricio Pochettino nu poate controla un vestiar în care se regăsesc nume ca Sergio Ramos, Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar.

Zinedine Zidane, în schimb, a trecut deja printr-o astfel de experiență la Real Madrid, unde, cu un vestiar ”greu”, din care făceau parte același Sergio Ramos sau Cristiano Ronaldo, a câștigat nu mai puțin de trei Ligi ale Campionilor și două titluri în La Liga.

Deși au înțeles că Mauricio Pochettino nu este antrenorul ideal pentru o echipă precum cea a PSG-ului, oficialii vicecampioanei Franței nu se grăbesc să-l demită pe argentinian.

Planul este să se ajungă la un acord cu Zinedine Zidane în cursul acestui sezon, iar francezul să vină în locul lui Mauricio Pochettino începând cu startul stagiunii viitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: