image
Sursa foto: ea.md

Tragedie cumplită la Ungheni: Un băiat de 14 ani s-a înecat într-un iaz unde a mers cu prietenii să se scalde

Distracție cu final tragic la Ungheni. Un adolescent de 14 ani s-a înecat într-un bazin acvatic în timp ce se scălda împreună cu alți prieteni.

Totul a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi în satul Zagarancea din Ungheni.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, băiatul de 14 ani, împreună cu alți patru prieteni s-au deplasat la bazinul acvatic pentru a adăpa animalele. În cele din urmă, aceștia au hotărât să se scalde.

„În timp ce se scăldau, unul dintre amicii băiatului a observat că acesta nu poate înnota și i-a spus să stea la mal, însă minorul totuși a intrat în apă. Ulterior, unul din băieți a observat că prietenul lor nu poate înnota bine, i-a recomandat să stea la mal însă ultimul totuși a intrat în apă. Ulterior acesta s-a îndepărtat de mal, iar băieții au observat că nu poate înnota și au încercat să-i sară în ajutor, însă a fost târziu”, a declarat Cristina Vicol.

La fața locului au intervenit angajații IGSU, care au depistat cadavrul băiatului și l-au retras la mal. Pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

În urma masurilor de cautare intreprinse de către angajații DSE Ungheni, a fost depistat si retras la mal cadavrul minorului, fără careva semne de moarte violentă.

Poliția investighează toate circumstanțele.

Noutăţile partenerilor

comentarii: