image
Sursa foto: Getty Images

Mărturisire teribilă a unui internaţional brazilian: Dacă nu jucam fotbal, aş fi fost asasin

Mijlocaşul brazilian de 35 de ani a vorbit din nou despre trecutul său cenuşiu, într-un interviu acordat unei publicaţii spaniole. Fostul fotbalist al lui Internazionale Milano, acum la Palmeiras, a făcut un rezumat al vieţii sale de până acum şi a accentuat faptul că dacă nu juca fotbal, ar fi devenit un criminal.

"Dacă nu jucam fotbal, aş fi fost asasin", a dezvăluit Felipe Melo, într-un interviu acordat pentru La Tercera. "Am locuit într-una dintre cele mai periculoase favele din Brazilia. Acolo erau droguri şi arme, dar am părăsit acea zonă ca să lupt pentru visul meu. Au fost perioade în care mergeam la antrenamente ştiind că trebuie să aleg între fotbal şi cealaltă viaţă, aşa că am spus «da» fotbalului".

Fotbalistul a ţinut să-i mulţumească soţiei lui pentru omul care este în prezent.

"La Gremio, îmi risipeam mereu tot salariul şi trăiam o viaţă bizară, dar totul s-a schimbat atunci când am întâlnit-o pe soţia mea. Apoi, a apărut un alt Felipe Melo. Avem trei copii împreună şi, după Dumnezeu, ei sunt cei mai importanţi pentru mine. Se spune că în spatele fiecărui bărbat există o femeie puternică, dar aş spune că femeia este întotdeauna lângă el", a adăugat fotbalistul.

În acelaşi interviu, Felipe Melo s-a referit şi la stilul său brutal de a juca fotbal. "Nu doar lovesc jucători. Am, de asemenea, o tehnică bună şi am jucat în Europa timp de 13 ani, deci trebuie să am ceva anume", a punctat fostul internaţional brazilian. În final, el a recunoscut că "totuşi, dacă va trebui să bat pe cineva, o voi face".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: