image
Sursa foto: a1.ro

SMS-ul găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă și care poate schimba totul: „Ştim că fata e la tine”

Într-unul din telefoanele lui Gheorghe Dincă a fost găsit un sms esențial, care poate schimba totul în acest dosar. Este vorba despre un sms în care cineva i-a scris să elibereze fata. De altfel, în cazul Caracal există teoria că fetele ar fi fost racolate cu scopul de a fi vândute în străinătate.

„Știm că fata este la tine. Eliberează fata!” scria în mesajul de pe telefon.

Nu se știe dacă procurorii au descoperit persoana care i-a trimis acel SMS lui Dincă, dar cert este că dacă se confirmă informația, ar schimba complet acest dosar.

„Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani”, a declarat Norica Nicolai, politician și fost procuror.

Afirmațiile sale au fost susținute și de avocatul Ingrid Mocanu.

„Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități”, consideră ea.

Un caz cu prea multe semne de întrebare

Cazul Caracal se complică de la o zi la alta, iar românii se îndoiesc de rezultatele anunțate până acum de autorități. Principalul motiv pentru care există suspiciuni este întârzierea cu care s-a acționat în căutarea celor două adolescente, Luiza Mihaela Melencu și Alexandra Măceșanu. Oasele găsite de procurorii DIICOT în butoiul din casa lui Dincă sunt ale Alexandrei, conform rezultatelor testelor ADN făcute la IML Mina Minovici.

Anchetatorii au reluat la finalul acestei săptămâni căutările după ce vreme de mai multe zile criminalul era la analize în București. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, acuză autoritățile că mușamalizează cazul pentru a acoperi nume mari din poliție și procuratură care nu ar fi străine de rețelele de proxenetism.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: