image
Sursa foto: digisport.ro

Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Conte

Tehnicianul italian Maurizio Sarri, care s-a despărţit de Napoli, îl va înlocui la Chelsea pe conaţionalul său Antonio Conte, conform presei britanice.

The London Evening şi The Sun scriu că Sarri şi-a început deja activitatea la Chelsea, însoţit de un staff din care fac parte secunzii Giovanni Martusciello şi Gianfranco Zola, fost jucător la clubul din Stamford Bridge între 1996 şi 2003, anunță digisport.ro.

Sarri, 59 ani, i-ar fi anunţat pe conducătorii de la Chelsea că doreşte să aducă doi jucători, uruguayanul Matias Vecino de la Inter Milano şi pe spaniolul Jose Callejon de la Napoli.

Antonio Conte a câştigat un titlu şi Cupa Angliei în cele două sezoane petrecute la Chelsea, dar stilul de joc al echipei nu este agreat de fani şi de conducere. Cu un loc 5 în ediţia trecută de campionat, Chelsea a ratat prezenţa în Liga Campionilor şi ratarea acestui obiectiv a clătinat şi mai mult scaunul italianului.

Chelsea se grăbeşte să-l instaleze pe Sarri şi pentru că, de la 1 iulie, clauza de reziliere a contractului său cu Napoli ar deveni de opt milioane de euro.

Chelsea ar urma să-i plătească şi zece milioane de euro pentru demitere lui Antonio Conte.

Cu Sarri pe bancă din 2015, Napoli a încheiat ultimele două campionate pe locurile 3, respectiv 2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: