image
Sursa foto: Getty Images

PSG i-a declarat război Barcelonei

Paris Saint Germain a declarat război Barcelonei după ce catalanii presează pentru rezolvarea transferului mijlocaşului campioanei Franţei, Adrien Rabiot.

Catalanii de la Sport susţin că preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, e iritat că Rabiot a refuzat patru oferte de prelungire a contractului cu trupa de pe Parc des Princes şi bănuieşte că Barcelona, care şi-l doreşte pe fotbalist, este în spatele refuzurilor.

Din acest motiv, şeful liderului din Ligue 1 a mers mai departe şi i-a interzis unuia dintre conducătorii parizienilor, Adrien Tarascan, să participe la un simpozion organizat de Barcelona, pe Camp Nou, pe 15 şi 16 noiembrie.

Potrivit sursei citate, Al-Khelaifi este furios după interviul lui Josep Maria Bartomeu din Onda Cero, unde preşedintele Barcelonei s-a declarat fericit că UEFA o investighează pe PSG pentru nerespectarea regulii fair-play-ului financiar.

Paris Saint Germain a plătit 402 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, doar pentru transferurile lui Neymar, cumpărat chiar de la Barcelona, şi Kylian Mbappe, adus de la Monaco.

Adrien Rabiot (23 de ani) mai are contract doar până în 2019 cu PSG şi poate ajunge liber de contract la Barcelona vara viitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: