image
Sursa foto: captură

Imagini cutremurătoare la Untold: Zeci de mii de oameni au omagiat-o pe Alexandra, fata de 15 ani, ucisă la Caracal // VIDEO

Înainte să mixeze "Hai acasă", faimoasa piesă a regretatului Gil Dobrică, Don Diablo a oferit un moment cu adevărat emoționant pe Cluj Arena. În timp ce luminile de pe stadion au început să se stingă, DJ-ul olandez, vizibil emoționat, cu glasul tremurând, a decis să dedice câteva minute Alexandrei Măceșanu, fata de doar 15 ani din Caracal, ucisă într-un mod cumplit de Gheorghe Dincă.

„Doresc să dedic această piesă unei fete speciale, numele ei este Alexandra. Vreau să aprindeți luminițele și să le ridicați spre cer. Te iubim, oriunde ai fi!", a fost mesajul lui Don Diablo, moment în care mii de blițuri s-au înălțat spre cer.

Mii de oameni prezenţi în arenă au început efectiv să plângă privind pe ecranul din spatele scenei fotografia Alexandrei.

"Vă vom simți lipsa, dar nu veți fi uitate!", a spus la final Don Diablo, despre Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, în aplauzele zecilor de mii de spectatori din arenă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: