image
Sursa foto: Mauro Icardi, Chelsea

Sarri şi-a pierdut răbdarea: Pe cine vrea să aducă în locul lui Morata la Chelsea

Maurizio Sarri şi-a făcut lista de cumpărături pentru perioadade mercato din iarnă. Pentru că Morata nu convinge, antrenorul italian vrea să îi găsească un înlocuitor.

Chelsea îşi schimbă atacul la începutul anului viitor. Managerul Sarri este dezamăgit de evoluţiile lui Alvaro Morata şi vrea să găsească o variantă mai bună pentru ca ofensiva albaştrilor să fie mai productivă. Morata a marcat doar 3 goluri în 11 meciuri jucate în acest sezon în toate competiţiile. Iar antrenorul italian ştie cine îl poate înlocui cu succes.

Principala ţintă este Mauro Icardi, atacantul lui Inter, care are în această stagiune cifre mai bune decât cele ale lui Morata. A marcat de cinci ori în opt partide până acum şi a contribuit la câteva vicorii importante ale nerazurrilor. Doar că iacardi costă mult. Şi nici măcar Chelsea nu este dispusă să arunce cu banii. Vârful italian ar putea pleca doar în schimbul a 102 milioane de euro. Cu aproape 30 mai multe decât au plătit albaştrii anul trecut pentru aducerea lui Morata.

Dacă varianta Icardi nu se va concretiza, Chelsea are o variantă de rezervă. A pus ochii pe Patrick Cutrone, fotbalistul lui AC Milan, dorit şi de Tottenham. Vârful diavolilor a marcat trei goluri în şase partide jucate în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: