image
Sursa foto: Getty Images

Nurmagomedov i-a răspuns lui Mayweather în 8 cuvinte, după ce americanul i-a acceptat provocarea

De câteva zile, Khabib Nurmagomedov și Floyd Mayweather "negociază" o confruntare care s-ar putea dovedi una epică. Khabib a lansat provocarea, iar Mayweather i-a răspuns imediat: "Pregătiți camerele. Să facem Las Vegas-ul celebru din nou!"

Problema ar putea apărea însă chiar cu locul disputării meciului. Întrebat dacă e gata de o nouă vizită la Las Vegas, rusul a spus: "Dar nu în Vegas, nu mă vor plăti".

Khabib face referire la decizia luată de Nevada State Athletico Commission, care încă nu i-a eliberat bursa de meci, de două milioane de dolari, după confruntarea cu McGregor. Totul din cauza scandalului monstru provocat la finalul luptei.

La câteva secunde după meci, rusul a sărit gardul cuștii și l-a lovit pe unul dintre oamenii din stafful lui McGregor. A urmat o bătaie generală, iar o persoană din anturajul lui Nurmagomedov, Zubaira Tukhugov, a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor. Apoi, cei doi luptători au fost suspendați provizoriu de Nevada State Athletic Commission, începând cu 15 octombrie, până la finalizarea anchetei, iar membrii staffului rusului au fost și ei sancționați. Zubaira Tukhugov, cel care lovit pe McGregor, a fost scos din gala în care urma să lupte și el pe finalul lunii octombrie.

Nurmagomedov chiar a amenințat că se va retrage din UFC, din solidaritate pentru compatriotul său, iar imediat a primit o ofertă de a lupta în altă promoție a luptelor în cușcă, Bellator, de la nimeni altul decât 50 Cent, care i-a propus două milioane de dolari.

Dacă lupta cu Floyd Mayweather se va perfecta, e posibil ca aceasta să aibă loc chiar în Rusia, pentru că interesul ar fi unul enorm, iar Nurmagomedov ar fi al doilea practicant de arte marțiale mixte care încearcă să demoleze supremația americanului pe reguli de box, după eșecul lamentabil al lui McGregor din 2017, când irlandezul a pierdut prin knock out tehnic. Astfel, Nurmagomedov vrea să-i arate lui McGregor "cum se face treaba".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: