image
Sursa foto: monitorulneamt.ro

Autocar cu moldoveni, implicat într-un grav accident rutier în județul Neamț, România; O persoană a murit la spital // FOTO

Un autocar cu turiști moldoveni a fost implicat astăzi într-un accident la Poiana Largului din județului Neamț, România. Autocarul s-a tamponat violent cu o mașină. Șoferul automobilului a murit la spital.

Potrivit presei de peste Prut, în autocar se aflau 18 persoane. Niciuna dintre ele nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Bărbatul, care a decedat, avea 39 de ani. Acesta a intrat cu autoturismul pe contrasens, lovind autocarul. Conducătorul autocarului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au comunicat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Purtătoarul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Neamț, Georgiana Moșu, a declarat pentru IPN că accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00. Autocarul cu turiști moldoveni, condus de un bărbat de 39 de ani din Iași, se deplasa regulamentar spre Târgu Neamț.

monitorulneamt.romonitorulneamt.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: