image
Sursa foto: Getty Images

Griezmann, principalul favorit la câştigarea Balonului de Aur după triumful de la CM

Antoine Griezmann a devenit principalul favorit la câştigarea "Balonului de Aur" după ce a cucerit şi titlul mondial, după ce a triumfat şi în Europa League în luna mai cu Atletico Madrid, după victoria cu 3-0 din finala cu Marseille.

Atacantul francez a încheiat cu patru goluri şi patru pase decisive Mondialul din Franţa după ce a înscris şi în finala cu Croaţia, câştigată cu 4-2.

Griezmann a fost desemnat cel mai bun om al finalei şi este singurul jucător care a primit în acelaşi an titlul de MVP atât într-o finală de cupă europeană, cât şi într-una de Mondial (fusese numit cel mai bun jucător şi în finala UEL).

Jurnaliştii de la Marca sunt de părere că Griezmann are doar doi rivali în bătălia pentru cel mai prestigios trofeu individual din lume. Unul dintre ei este compatriotul Kylian Mbappe, numit cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale şi al doilea jucător sub 20 de ani din istorie, după Pele, care a înscris într-o finală de CM.

Celălalt este croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al Mondialului din Rusia în ciuda eşecului naţionalei ţării sale din finală. Modric a câştigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid, după succesul cu 3-1 din finala cu Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: