image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandru Slusari: „Mafia imobiliară s-a dezlănțuit, iar justiția lui Plahotniuc ne dictează ce să construim în capitală”

„Mafia imobiliară după invalidarea alegerilor primarului s-a dezlănțuit. Justiția lui Plahotniuc ne dictează cum trebuie să votăm, ce este oportun de construit în capitală și care sunt hotarele zonelor verde”.

Declarațiile au fost făcute de către vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, după consultările privind construcția din Parcul Valea Trandafirilor.

„S-a pus sarcina până la următoarele alegeri locale din 2019 să fie furate la maximum toate terenurile din municipiul, mai ales din zonele de agreement”, a adăugat Alexandru Slusari.

În context, vicepreședintele Platformei DA a menționat că „acest lucru se face prin reprezentantul direct al mafiei imobiliare în primăria Nistor Grozavu, cu sprijinul direct sau tăcit al Consiliului municipal și pe fundalul unui primar-interimar decorativ Ruslan Codreanu”.

Precizăm că Liviu Vovc, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, a declarat că astăzi au avut loc consultări privind construcția care urmează să fie ridicată în parcul Valea Trandafirilor: „Schemele imobiliare din Chișinău înfloresc, mai ales după ce toate instituțiile necesare, judecătoriile, Primăria, au ajuns în mână aceleiași persoane, a aceluiași coordonator. Astăzi au avut loc consultări publice cu privire la terenul din strada Trandafirilor 6, elaborarea PUZ-ului și modificarea codului terenului din C6 în C5. Aici se intenționează construcția în locul restaurantului Doina a unui bloc cu 11 nivele în care sa fie bazin, restaurant, oficii și hotel cu 900 de locuri ”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: