image
Sursa foto: vn.20minut.ua

FOTO // Trei moldoveni au murit într-un accident de circulație la Vinița, Ucraina

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat, iar alți patru au suferit diverse traumatisme în urma unui accident produs în această dimineață în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

În impact a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri la bord care s-ar fi ciocnit cu un autocamion. Microbuzul se îndrepta din Moldova către Federația Rusă. Accidentul s-a produs în jurul orei 03.00.

Potrivit presei locale, șoferul microbuzului, în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi ciocnit violent cu un camion care era parcat pe marginea unui drum.

Victimele accidentului sunt o tânără de 26 de ani, un bărbat de 43 de ani, iar a treia persoană nu a fost deocamdată identificată. Patru persoane cu vârsta cuprinde între 24 și 58 de ani au fost spitalizate.

vn.20minut.uavn.20minut.ua

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că a fost creată o celulă de criză pentru a monitoriza situația și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit.

Celula va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Totodată, va aranja procedurile și va perfecta actele necesare pentru a transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate.

vn.20minut.uavn.20minut.uavn.20minut.ua

IGSU a lansat linia fierbinte cu nr: 022785032 pentru informații suplimentare la care pot apela rudele și apropiații persoanelor care au avut de suferit.

vn.20minut.uavn.20minut.ua

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: