image
Sursa foto: anp.gov.md

Tânărul care a evadat din penitenciarul nr.4 a fost reținut

UPDATE 13.04// Condamnatul de 21 de ani, care a evadat astăzi, din Penitenciarul nr.4-Cricova a fost reținut. Acesta a fost prins azi, la orele 12:00, în satul Cărbuna, raionul Ialoveni.

Evadatul a fost reținut de către angajații Penitenciarului nr.4-Cricova. Deținutul a opus rezistență fizică și i-au fost aplicate mijloacele speciale.

Pentru fapta comisă el riscă să fie condamnat suplimentar în baza art. 317 Cod penal, „Evadarea din locurile de detenție”, care prevede pedeapsa cu închisoare de până la 3 ani.

______________________

Un tânăr de 22 de ani, deținut în Penitenciarul numărul 4-Cricova, condamnat la pușcărie pentru furt, a evadat din penitenciar. Acum forțele de ordine sunt în căutarea acestuia și solicită și sprijinul oamenilor.

„În dimineața zilei de astăzi din Penitenciarul nr.4-Cricova a evadat deținutul Balan Dan Ion, a.n. 10.09.1998, originar și locuitor al satului Căinari, raionul Căușeni, condamnat pentru furt la 6 ani 8 luni privațiunie de libertate, având de ispășit încă 5 ani și 11 luni”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor.

Toț cei care l-au văzut sunt rugați să anunțe forțele de ordine sau să apeleze la 112, sau la numerele indicate mai jos.

anp.gov.mdanp.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: