image
Sursa foto: uefa.com

Eroul negativ al finalei Ligii Campionilor, ofertat din liga a treia italiană

Gafeurul finalei Ligii Campionilor din acest an, Loris Karius, a primit o ofertă-surpriză după cele două greşeli de sâmbătă, de la Kiev, care au făcut diferenţa în partida dintre Real Madrid şi Liverpool, câştigată cu 3-1 de spanioli. Nou-promovata în a treia ligă italiană, Rimini, îl aşteaptă cu braţele deschise pe portarul german al lui Liverpool.

"Pe 22 iunie Loris Karius va împlini 25 de ani. Mi-ar plăcea să-l primesc pentru câteva zile la Rimini, un loc iubit de conaţionalii săi. Aş fi fericit să-l întâlnesc pentru a-l felicita. A arătat curaj prin ceea ce a făcut după meci. Adevăratul faliment e să permitem înfrângerii să ne ia ce avem mai bun în noi. Aş vrea să-i spun aceste lucruri lui Loris. Un cadou de ziua lui: un an de contract cu Rimini, locul ideal să-şi regăsească liniştea şi stima de sine. Nu-i va fi uşor nici aici, va avea parte de competiţie din partea lui Ciccio Scotti, dar cu siguranţă va găsi o mare familie, care îl va susţine să devină cel mai bun din Lega Pro (n.r. a treia ligă italiană)", a scris preşedintele lui Rimini, Giorgio Grassi, într-o scrisoare deschisă.

Karius a fost încurajat după finala de la Kiev de adversari şi coechipieri, dar şi de managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, însă a primit şi mesaje de ameninţare care l-au făcut să solicite ajutorul poliţiei. Transferat în 2016, de la Mainz, pentru zece milioane de euro, portarul german în vârstă de 24 de ani mai are contract cu "cormoranii" până în 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: