image
Sursa foto: facebook.com/inga.grigoriu

Inga Grigoriu, despre Andrei Năstase: „Prin ceea ce a trecut acest om, nu doresc nimănui”

Niciun demnitar de rang înalt nu se încumetă astăzi să iasă liber în fața oamenilor, fără bodyguarzi, mașini scumpe și suită, ca să înfrunte nemulțumirea oamenilor. Liderul Platformei Demnitate și Adevăr însă, fiind atât de des printre oameni, este nevoit să suporte toate nedreptățile pricinuite cetățenilor de către toate guvernările perindate până acum, afirmă vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu.

„Sunt un cetățean informat și deja îmi este destul de greu să-mi fac din profilul cuiva un cult al personalității. Însă cu toată sinceritatea vă pot spune că ceea ce am văzut astăzi, prin ceea ce a trecut acest om, nu doresc nimănui, cu atât mai mult nu-mi doresc nici mie însămi. Și nu este vorba că oamenii l-ar detesta cumva pe Andrei Nastase, despre care holdingul malefic inventează și povestește balade cu zmei și balauri fioroși. Este vorba despre faptul că anume el este nevoit să suporte toate nedreptățile pricinuite oamenilor țării de către toate guvernările perindate până acum.

De ce? Pentru că niciun președinte de Parlament sau de țară, niciun prim-ministru sau alt funcționar de rang înalt nu se încumetă astăzi să iasă liber în fața oamenilor, să iasă simplu, fără bodyguarzi, mașini scumpe, suită de tot felul. Niciunul dintre ei nu au curajul să înfrunte nemulțumirea acestora, de care într-adevăr se fac vinovați. Oamenii, văzându-l atât de des pe Andrei Năstase în spațiul public, cred că și el se face culpabil de necazul tuturor. Și atunci când îl zăresc prin piețe sau prin intersecții de străzi, profită din plin în a-și vărsa amarul”, scrie Inga Grigoriu, pe pagina sa de facebook.

Potrivit vicepreședintei Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase ar putea să plece în orice clipă din țară, la familia sa, însă nu o face pentru că își iubește țara și cetățenii acestei țări.

„Eu știu cât de simplu este să își ia un bilet fără întoarcere. Acolo departe este familia lui, privată de un membru al său. Acolo poate trăi în liniște și pace. Nu a făcut nimic rău acestei țări ca să se simtă fugar. Ar putea pleca liber, nu-i așa? Oare ce îl reține aici, pe acest petic de pământ necăjit? Vă las să priviți aceste poze. Cred că din ele vă va fi clar și răspunsul. Pentru mine e cert: Andrei iubește această țară și oamenii ei cu întreaga sa ființă!”, a mai scris Inga Grigoriu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: