image
Sursa foto: Masulia Ghjdhj // Facebook

Carnagiul de la Corlăteni: Mesajul văduvei șoferului care a provocat accidentul soldat cu trei morți printre care un bebeluș

Soția șoferului care a provocat cumplitul accident de la Corlăteni, în urma căruia au decedat trei persoane, printre care și un bebeșul de trei luni, a scris un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

Dragul meu, ai fost un om foarte bravo, un soț bun și un tătic iubitor... Mereu ai știut cum să ne alini și să ne susții... Acest grav accident ni te-a luat de lângă noi... Ne va fi foarte dor de tine, dar vei fi pe veci îngerașul nostru. Dumnezeu să te ierte. P.S.: Dragi prieteni, nu ascultați noutățile, că nicidecum acest om iubitor de viață nu a vrut să își pună capăt zilelor, dar și beat la volan nu a urcat niciodată... Au înnegrit numele îngerașului meu”, se arată în mesajul acesteia.

Amintim că tragedia cumplită care a curmat viața a trei oameni, printre care și a unei fetițe de doar trei luni, s-a întrâmplat noaptea trecută, în raionul Râșcani.

Potrivit poliției, tragedia s-a produs după ce șoferul, un bărbat din Bălți, ar fi avut un scandal în familie și, beat fiind, a urcat la volan, izbindu-se în prima mașină care i-a ieșit în cale.

Noutăţile partenerilor

comentarii: