image
Sursa foto: moldova.org

65 de persoane diagnosticate cu Covid-19, în stare gravă; Care este starea de sănătate a celorlalți pacienți

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a căror stare de sănătate este gravă, crește considerabil. Astfel, din cele 423 de persoane diagnosticate cu coronavirus, 65 sunt internate la spitalele din țară în stare gravă.

Cei mai mulți pacienți sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” unde se află în prezent 39 de persoane în stare gravă, iar gravitate medie se înregistrează la 57 de pacienți.

La Spitalul Clinic Republican se află internate 12 persoane în stare gravă, iar în spitalul Clinic al Ministerului Sănătății sunt internați 34 de pacienți în stare de gravitate medie.

Totodată, opt persoane în stare gravă se află și la Spitalul „Arhanghelul MIhail”, iar în stare de gravitate medie sunt 21 de pacienți.

„La maternitatea nr.2 persoanele care sunt internate arară o stare satisfăcătoare, iar la Institutul Medicină Urgentă se află în stare gravă șase persoane. La restul pacienților diagnosticați cu Covid-19 se înregistrează o stare satisfăcătoare”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Amintim că până la această oră în Republica Moldova sunt înregistrate 423 de cazuri, dintre care de import 75, iar cu transmitere locală sunt 348.

Noutăţile partenerilor

comentarii: