image
Sursa foto: IP Fălești

FOTO // Razii de amploare efectuate de polițiștii din Fălești

În perioada 9-10 februarie, poliţiştii din Fălești au desfăşurat acţiuni de menţinere a ordinii publice, pe raza raionului, precum şi de verificare a modului în care se respectă prevederile Hotărârii CNESP.

În cadrul raziilor, oamenii legii au acţionat în filtre rutiere, precum şi în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în pieţe, centre comerciale, locuri de agrement și stații Peco.

De asemenea, în mai multe localități din raion au fost difuzate mesaje sonore, mașinile dotate cu dispozitive speciale diseminează avertizările către cetățeni:

„ -Evitați locurile publice; Păstrați distanța socială de minim 1 metru; Aerisiți de mai multe ori pe zi încăperile; Dacă sunteți în autoizolare la domiciliu NU părăsiți sub nicio formă domiciliul timp de 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu persoane care vă furnizează alimente sau produse. Măsurați temperatura corpului de 3 ori pe zi; Spălați-Vă cât mai des pe mâini cu apă și săpun; Respectați eticheta tusei (în șervețel de unică folosință sau pliul cotului); La primele simptome de boală, precum: tuse, febră, eliminări nazale, apelați Serviciul 112”.

În contextul în care mesajele autorităților și măsurile impuse sunt ignorate, Poliția este nevoită să acționeze ferm, scopul tuturor controalelor fiind protejarea sănătății oamenilor.

IP FăleștiIP Fălești
IP FăleștiIP Fălești
IP FăleștiIP Fălești
IP FăleștiIP Fălești
IP FăleștiIP Fălești
IP FăleștiIP Fălești

Noutăţile partenerilor

comentarii: