image
Sursa foto: Getty Images

Turneul Campioanelor 2018: Ce premiu încasează câștigătoarea

Simona Halep a fost prima jucătoare de tenis care şi-a câştigat dreptul să participe la competiţia care încheie sezonul sportivelor din elită, dar încă nu ştie sută la sută dacă sănătatea îi va permite să meargă în Asia.

Premiile pentru Turneul Campioanelor 2018 sunt cu 7 la sută mai mari decât în 2017 şi ajung la un total de 7 milioane de euro!

Turneul Campioanelor, găzduit pentru ultima dată în actualul contract de Singapore, va avea loc între 21 şi 28 octombrie.

Premiile Turneului Campioanelor

Calificarea fiecărei jucătoare i-a adus acesteia 151.000 de dolari, iar calificarea în finală asigură încă 700.000 de dolari. Iată cum se fac toate plăţile:

151.000 de dolari, calificarea la turneu

153.000 de dolari fiecare victorie din grupă

40.000 de dolari calificarea în semifinale

700.000 de dolari calificarea în finală

1.850.000 de dolari câştigarea finalei

7 milioane de dolari - PREMIILE TOTALE

Turneul Campioanelor a ajuns la cea de-a 47-a ediţie şi va fi ultima din contractul de cinci ani obţinut de Singapore. De anul viitor, turneul se va muta la Schenzen, după ce chinezii au câştigat organizarea lui în următoarelor 10 ediţii!

Simona Halep este singura sportivă dintre cele care merg şi acum la Singapore care s-au calificat la ultimele cinci Turnee ale Campioanelor consecutive.

La actuala ediţie a Turneului Campioanelor, alături de Simona Halep mai sunt calificate Angelique Kerber, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki şi Sloane Stephens. Pentru ultimele două locuri concurează Elina Svitolina, Karolina Pliskova şi Kiki Bertens.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: