image
Sursa foto: Getty Images

Mutarea carierei pentru Mauricio Pochettino! Demis de Tottenham, și-a găsit deja o super-echipă

Mauricio Pochettino (47 de ani) s-a despărțit de Tottenham după un mandat de cinci ani și jumătate. Locul său pe banca londonezilor a fost luat de Jose Mourinho, însă se pare că tehnicianul argentinian și-ar fi găsit deja o super-echipă!

Se pare că Pochettino o va prelua pe campioana Germaniei, Bayern Munchen, începând cu finalul actualului sezon.

Cei de la Bild scriu că Pochettino va fi cel care va pregăti echipa în sezonul 2020/2021, iar, până atunci, Hansi Flick va fi antrenor interimar.

Mauricio Pochettino a fost demis de către oficialii celor de la Tottenham. După cinci ani și jumătate pe banca celor de la Spurs, și la 6 luni de la finala Ligii Campionilor, pierdută în fața lui Liverpool, argentinianul a fost obligat să plece.

Oficialii celor de la Tottenham au anunțat despărțirea de Pochettino pe site-ul clubului, printr-un comunicat în care au inserat și motivele acestei decizii.

"Clubul anunță astăzi că Mauricio Pochettino și staff-ul sau au fost demiși din funcție. Rezultatele din competiția internă, de la sfârșitul sezonului trecut, până la începutul actualului sezon au fost dezamăgitoare.

Mauricio și staff-ul sau vor face parte din istoria clubului, însă avem nevoie să ne reenergizăm și să le oferim suporterilor un sezon pozitiv”, este mesajul oficial al celor de la Tottenham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: