image
Sursa foto: Jurnal.md

Ferestre de mansardă de lux - De ce să alegi calitatea?

Alegerea unei ferestre de mansarda cunoscuta si sub denumirea de luminator mansarda devine o alegere inspirata pentru a extinde spatiul de sub acoperis. Astfel, pentru crearea unui areal suplimentar in locuinta ta care va fi decorat purtand semnatura ta personala si stilul tau unic.

Pe langa faptul ca din punct de vedere estetic, camera ta se va bucura de o transformare radicala, o fereastra mansarda va reusi sa faciliteze patrunderea luminii naturale si a aerului proaspat din exterior, oferindu-ti luminarea si ventilarea ideala a camerei, dar si o priveliste care iti va taia rasuflarea, toate acestea in confortul propriei tale locuinte.

Jurnal.mdJurnal.md

Piata abunda de nenumarate tipuri si modele de ferestre mansarda, dar noi vom incerca sa ti le prezentam pe acelea care fac intradevar diferenta si care vor permite alegerea corecta, in functie de destinatie, de tipul si caracterul camerei unde urmeaza sa fie montate.

Asadar, daca esti proaspat proprietar al unei locuinte de lux si esti in cautarea unei solutii premium care sa-ti confere calitate pe termen indelungat atunci, ferestrele de mansarda oferite de producatorul Fakro sunt exact ceea ce ai nevoie.

Jurnal.mdJurnal.md

Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperisuri terasa din gama Fakro ofera o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alti producatori de pe piata, aspect care faciliteaza automat patrunderea prin acest luminator mansarda a unei cantitati mai mari de lumina naturala.

Materialul din care sunt fabricate profilele are o rezistenta sporita la factorii corozivi, tinand la distanta umezeala si mucegaiul nedorit, fapt care face ca ferestrele mansarda sa poata fi montate in orice incapere, indiferent de destinatia acesteia.

Profilele din PVC sunt umplute cu material termoizolator, ceea ce asigura cresterea eficientei energetice considerabil mai mult decat oferta concurentei. Tocul special profilat din PVC multicameral, facilitează imbinarea perfecta dintre ferestre si materialul acoperisului ceea ce se traduce si intr-o izolare fonica sporita.

Ferestrele Fakro, spre deosebire de alte ferestre de pe piata, sunt dotate cu geamuri inovatoare, antiefractie care se bucura de parametri de izolare termica si fonica excelenti si beneficiaza de un design modern si materiale de calitate superioara.

In plus, un alt avantaj extrem de important reiese din faptul ca ferestrele pentru acoperis terasa Fakro, permit instalarea elementelor de automatizare.

Jurnal.mdJurnal.md

Motorul ferestrelor cu deschidere electrica este pozitionat in cercevea, fiind protejat impotriva conditiilor meteo nefavorabile (ploaie sau zapada). Acest lucru garanteaza o operare fara probleme a motorului si a tuturor elementelor de control.

Ploua sau ninge afara si tu sau copilul tau ati uitat fereastra de mansarda deschisa? Nici o problema – ferestrele Fakro operate electric au incorporat un senzor de ploaie care activeaza automat functia de inchidere a cercevelei, eliminand complet riscul de inundatie si bataile de cap.

Nu ne crede pe cuvant si acceseaza magazinul online Deposib daca doresti mai multe informatii suplimentare, detalii despre gama completa de ferestre pentru acoperis terasa si costurile la care pot fi achizitionate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: