image
Sursa foto: marca.com

"Şoarecii": Cea mai dură reacţie după Real - Bayern

Real Madrid a fost împinsă de la spate de arbitraj, în drumul ei spre finală. Cel puţin de acest lucru e sigur Arturo Vidal, mijlocaşul lui Bayern Munchen, care i-a jignit la finalul meciului pe "galactici".

"Şoarecii", a fost mesajul postat de marea absenţă a lui Heynckes, pe contul personal de Instagram, alături de o poză de la finalul meciului, în care apar jucătorii lui Real Madrid.

Bavarezii au cerut nu mai puţin de trei penalty-uri în meciul cu Real Madrid. Campioana Germaniei a reclamat două lovituri de pedeapsă, după faulturi asupra lui Robert Lewandowski şi Mats Hummels, dar şi la henţul evident făcut de Marcelo.

În meciul tur, campioana Germaniei a reclamat un penalty, în debutul partidei, la un presupus fault al lui Carvajal asupra lui Lewandowski. Mai mult, în sferturile din 2017, pe "Bernabeu", bavarezii au acuzat de asemenea arbitrajul. Atunci, "galacticii" au înscris două goluri din ofsaid, iar Casemiro a fost iertat de o eliminare de Viktor Kassai.

"Când Real Madrid a început să se sperie, arbitrul și-a început show-ul. O astfel de hoție nu poate avea loc în Champions League!", spunea Vidal, după dubla din 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: