image
Sursa foto: DCNews

Prezicerile astrale pentru astăzi, 23 mai

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 23 mai.

Berbec

Ai impresia că nu contează ce faci ca să obții anumite resurse, în special cele financiare, dar multe probleme pot porni chiar de la această atitudine.

Taur

Ești convins că poți coordona relațiile cu partenerii de orice fel, că le poți direcționa încotro dorești și persoanele respective se vor conforma numaidecât.

Gemeni

Te poți confrunta cu situații greu de suportat la locul de muncă sau în legătură cu o problemă de sănătate care trebuia să aibă, teoretic, o rezolvare foarte simplă.

Rac

Orice încercare de a-ți exercita autoritatea asupra celor dragi se va lovi de rezistența acestora, cumva îndreptățită, mai ales dacă vei alege să exagerezi.

Leu

Se pot complica unele dintre probleme din familie sau de la serviciu, din cauza unor neglijențe care ies la iveală abia acum, deși nu sunt deloc noi.

Fecioară

S-ar putea să nu îți convină deloc anumite atitudini ale oamenilor de la care așteptai soluții sau o mână de ajutor. Trebuie să ai grijă cum reacționezi.

Balanță

Ești tentat să forțezi situațiile care nu îți convin, ca să obții ceea ce ți se cuvine. Rezultatele vor fi pe măsura metodelor pe care le folosești.

Scorpion

Există riscul să ajungi foarte ușor la divergențe majore cu partenerul de cuplu sau cu alți apropiați, din cauză că părerile lor nu ți se par la fel de importante ca ale tale.

Săgetător

Iese la lumină o problemă de sănătate sau apare o complicație neașteptată la serviciu. Orice ar fi, nu îți va fi de folos să reacționezi impulsiv.

Capricorn

Există persoane, în cercul de prieteni sau printre rude, care îți pot influența viitorul, dar numai de tine depinde dacă această influență va fi una bună sau una rea.

Vărsător

Poate să apară o contradicție între responsabilitățile față de familie și ambițiile profesionale sau solicitările venite de la superiori.

Pești

Va fi foarte ușor să ajungi la discuții aprinse și foarte greu să te desprinzi din aceste situații tensionate, tocmai pentru că au un magnetism puternic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: