image
Sursa foto: Getty Images

PSG, aproape de încă un transfer stelar: A luat deja legătura cu agentul vedetei

Relația lui Paul Pogba cu Jose Mourinho nu s-a ameliorat, iar presa engleză face deja alte speculații pe seama viitoarei destinații a mijlocașului. Mourinho nici nu își permite să-l țină pe bancă pe francez, care e cel mai scump jucător din istoria clubului, însă nici United nu pare să fie dispusă să renunțe la portughez, din cauza clauzelor exorbitante din contract în caz de reziliere.

Singura condiție ca Pogba să rămână ar fi ca Mourinho să plece. Cu toate acestea, PSG pare a fi cea care "salvează situația", potrivit publicației britanice The Sun.

Barcelona nu are suficienți bani în acest moment sau cel puțin în această iarnă, dacă ne raportăm la balanța financiară publicată de club. În plus, catalanii nu își mai permit să întindă din nou coarda, după ce au mai fost sancționați cu interdicția la transferuri din cauza nerespectării fair-play-ului financiar.

Nici PSG nu stă foarte bine la capitolul fair play financiar, dar francezii sunt convinși că vor face cumva să nu încalce vreo lege. Una dintre explicațiile pentru care miliardarii de pe Parc des Princes îl vor pe Pogba o reprezintă și fapul că l-au ratat în 2016, când mijlocașul de 25 de ani a ales să revină de la Juventus la Manchester United, iar acum PSG nu mai vrea să dea un alt rateu și l-au contactat deja pe agentul lui Pogba, Mino Raiola.

În plus, Pogba are o relația apropiată de Mbappe și Neymar, ceea ce ar putea însemna facilitarea mutării.

Ultima veste din conflictul Pogba - Mourinho este aceea că francezul a anunțat că a primit interdicție de a vorbi cu presa.

Pogba a ajuns la Manchester United în vara lui 2016, "diavolii" achitând 105 milioane de euro lui Juventus pentru repatrierea sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: