image
Sursa foto: IP Strășeni

Accident fatal pe traseul Chișinău-Leușeni: Un bărbat a decedat pe loc, iar o persoană a fost transportată la spital

Un accident tragic a avut loc aseară pe traseul Chișinău - Leușeni. Trei automobile s-au ciocnit violent, iar unul dintre șoferi a decedat pe loc.

Totul a avut loc aseară în jurul orei 20:00.

Potrivit Ofițerului de presă al IP Strășeni, Silvia Vetcu, la volanul automobilului de marca Totyota se afla un bărbat în vârstă de 30 de ani din satul Drăgușeni, raionul Strășeni.

Acesta deplasându-se pe traseul M1 direcția Leușeni în regiunea km 58 a ieșit la depășire neregulamentar ciocnindu-se frontal cu automobilul de marca Șkoda înregistrat în România, condus de un tânăr de 25 ani, locuitor al municipiului Chișinău ce se deplasa din sens opus, regulamentar”, a declarat ofițerul de presă al poliției.

În urma impactului automobilul Toyota a fost proiectat în unitatea de transport depășită, de marca Ford Tranzit, la volanul căreia se afla un barbat de 62 ani locuitor al orașului Nisporeni.

Conducătorul automobilului Toyota a decedat pe loc, iar șoferul automobilului Șkoda a fost transportat la Spitalul Raional Strașeni cu diverse traumatisme.

IP StrășeniIP Strășeni

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: