image
Sursa foto: Getty Imges

Kolarov, recompensat de ruşi cu o Lada 4x4 pentru golul său spectaculos

Sârbul Aleksandar Kolarov, autorul golului victoriei în partida cu Costa Rica (1-0), a fost recompensat cu un automobil Lada 4x4, oferit de guvernatorul provinciei ruse Samara, unde sunt fabricate celebrele vehicule, a anunţat azi cotidianul Izvestia.

"Kolarov a marcat un gol splendid şi i-am oferit un premiu, un certificat pentru o maşină Lada 4x4", a declarat guvernatorul interimar Dmitri Asarov, citat de publicaţia rusă.

"El a fost foarte mulţumit şi întreaga echipă a sărbătorit acest lucru alături de el", a adăugat Asarov.

Fundaşul lateral al echipei italiene AS Roma a marcat golul victoriei Serbiei cu o execuţie spectaculoasă din lovitură liberă, în minutul 56. În grupa E de la CM 2018 s-a mai disputat ieri partida Brazilia - Elveţia 1-1. Serbia e lider, cu 3 puncte, urmată de Brazilia şi Elveţia, fiecare cu câte un punct.

Marca Lada, cunoscută sub numele de Jiguli în perioada sovietică, este produsă în continuare în regiunea Samara, la uzina VAZ. Lada nu are o reputaţie prea bună pe plan mondial, fiind considerată o maşină austeră, nesigură şi învechită, imagine pe care ruşii încearcă acum să o îmbunătăţească, scrie digisport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: