image
Sursa foto: Getty Images

E gata! Au bătut palma pentru transferul lui Philippe Coutinho. O nouă lovitură în perioada de MERCATO

Philippe Coutinho (29 de ani) va fi împrumutat de Barcelona la Aston Villa, până la finalul acestui sezon.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță că cele două părți au bătut palma, după ce ultimele negocieri au avut loc în această dimineață.

Mijlocașul brazilian va juca la formația lui Steven Gerrard până în vară, urmând ca gruparea engleză să îi plătească o parte din salariu.

Philippe Coutinho și viitorul său antrenor, Steven Gerrard, au fost colegi la Liverpool, în perioada 2013-2015.

Brazilianul nu făcea parte din planurile lui Xavi, care mizează pe tinerii promovați de la echipa secundă în detrimentul veteranilor de la prima formație.

Philippe Coutinho a transmis conducerii Barcelonei că este dispus să plece în această iarnă de pe Camp Nou dacă pe numele său va veni o ofertă atractivă din partea unei echipe la care să aibă posibilitatea să evolueze constant.

Potrivit Sport.es, brazilianul este conștient că nu se va afla în prim planul formației lui Xavi și a decis să plece de pe Camp Nou. Coutinho este cel mai scump transfer realizat de formația blaugrana, dar, din cauza accidentărilor și a lipsei de continuitate, brazilianul nu s-a putut ridica la nivelul așteptărilor.

Fotbalistul ar fi vorbit cu conducerea clubului înaintea Sărbătorilor, iar ambele părți ar fi ajuns la concluzia că locul lui Coutinho nu este la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: