image
Sursa foto: realitatea.net

Rareș Bogdan dezminte o știre fabricată de presa afiliată PD: „Ce fac acum Maia Sandu și Andrei Năstase este foarte bine”

Rareș Bogdan, capul de listă al Partidului Național Liberal în cadrul alegerilor europarlamentare din 26 mai, a dezmințit o știre apărută la Chișinău și care vizează discuțiile dintre Blocul ACUM și PSRM.

Mai exact, presa afiliată Partidului Democrat a publicat o știre în care titrează că Rareș Bogdan ar fi declarat că o colaborare a Blocului ACUM cu PSRM „i-ar putea costa”.

De fapt a fost vorba despre un citat, scos din context, de la o emisiune difuzată de Jurnal TV în 23 aprilie, în care europarlamentarul PNL vorbea despre cu totul altceva.

Contactat de Cotidianul, Rareș Bogdan a dezmințit această știre, transmițându-le autorilor să nu-i scoată declarațiile din context.

„Situația este complet schimbată. Ce fac acum Maia Sandu și Andrei Năstase este foarte bine, pentru că se gândesc la viitorul Republicii Moldova. Dușmanul, în acest moment, pentru moldoveni și pentru europeni, este Vlad Plahotniuc. În niciun caz nu pot fi acuzați că în acest moment încearcă să construiască o majoritate prin toate mijloacele”, a declarat Rareș Bogdan.

El a dat și exemplul României, acolo unde partidul din care face parte negociază în prezent cu partide de stânga pentru a putea crea o coaliție care să debarce PSD de la guvernare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: